nr2lh

Årgang 11 - nr.2 - Marts 1999

Lokal Hukommelse

Reception for Lokal hukommelse lørdag d. 27/3 Kl. 11-14 hos Grøn Guide Ajstrupvej 7.

Lokalområdets hjemmeside er nu så langt, så den skal åbnes officielt. Så det gør vi med maner på lørdag 27. marts. Kom og vær med - hør om hjemmesiden - se den i funktion kom med ideer til udviklingsmuligheder. Vi glæder os til at byde på fremvisning afhjemmesiden i funktion, lidt ståhøj og en forfriskning Projektet startede forårlsommeren 98. Og vi håber nu, vi har fundet en god struktur på hjemmesiden, som det er muligt at arbejde videre med. Vi har haft mange gode diskussioner om:

hvem, hvad, hvordan og hvor meget skal med på sådan en hjemmeside, det skal være nemt at vedligeholde, næsten ikke koste nogen penge osv. Der mangler selvfølgelig stadig en masse informationer, som skal gøre den endnu mere interessant at bruge som lokal beboer. Vi vil gerne have en mulighed for at udveksle viden, erfaring og loppemarkedseffekter mv. ind på hjemmesiden. Vi vil gerne have mere kød på omkring de forskellige foreninger, institutioner osv. Står for, og vi laver meget gerne link til deres egen hjemmeside. For Fællesrådets medlemmer som ikke selv har hjemmeside, er det også muligt at få nogle sider liggende på selve hjemmesiden. For ervervs- og handelslivet har vi forsøgt at få området til at melde tilbage, hvis de gerne vil stå på siden. Det er der mange, som har gjort, men skal disse sider være interessante at bruge, er det vigtigt at næsten alt er med. Vi vælger nu, at der skal meldes tilbage til os, hvis man ikke vil stå på Lokal hukommelsen. Mangler der nogle, eller er der nogle, der skal fjernes, så giv os besked.

Vi vilogså gerne have flere billeder med på hjemmesiden, så den bliver flottere at se på. Vi har til det formål et digitalkamera, som din forening(der er medlem af Fællesrådet) kan låne for at gøre jeres sider mere spændende.

Hermed en glad og positiv opfordring til dig/jer om at være med til at give lokalområdets hjemmeside - Lokal hukommelse indhold.

Fællesrådets arbejdsgruppe for projekt Lokal hukommelse.