Mangler i postkassen

Hvad gør du, når Fællesbladet ikke kommer?

Hvis din adresse er er registreret som erhvervsadresse eller du har "Nej tak til reklamer og ugeaviser" på postkassen, modtager du ikke Fællesbladet. Hvis du har "Nej tak til reklamer" skal du modtage Fællesbladet.

Hvis du, på trods af disse begrænsninger, ikke har modtaget Fællesbladet, skal du henvende dig til Forbruger-Kontakt på formularen:

https://fk.dk/Contact/Forbrugerkontakt/RegisterComplaint straks efter at du har modtaget gratis ugeaviser (eller reklamer) uden at Fællesbladet er kommet med. Hold derfor godt øje med Udgivelsesplanen på forsiden af vores hjemmeside eller på side 2 i bladet.

Starter du fra hjemmesiden www.fk.dk, skal du klikke på ’Registrer din reklamation her’ og under 'Weekend og Midtuge' klikke på 'Registrer reklamation'

Skriv dit telefonnummer, så vil navn og adresse almindeligvis dukke op og ellers postnummer. I feltet ’Ugeaviser og reklamer’ vælger du ’Fællesbladet’ (uden ’). Hvis det dukker op i feltet, er det stadig muligt med en efterlevering. Ellers må du tage hvad der kommer og så skrive i kommentarfeltet, at det handler om Fællesbladet. Derfor er det vigtigt at du reagerer hurtigt. Til sidst klikker du på OK. Du bør så få Fællesbladet i løbet af få dage.

Illustrationen viser en tom formular.

FK reklamation